top of page

Reference

Pošljite nam vašo mnenje o storitvi

Hvala za vaše sporočilo

Mediji o nas

Koroške novice

Po čiščenju talnega gretja do toplejšega doma in manjše porabe električne energije.


https://www.koroskenovice.si/novice/po-ciscenju-talnega-gretja-do-toplejsega-doma-in-manjse-porabe-elektricne-energije/

Koroške novice

Novost: notranje čiščenje hišnih inštalacij, velik prihranek pri ogrevanju.


https://www.koroskenovice.si/zanimivosti/novost-notranje-ciscenje-hisnih-instalacij-velik-prihranek-pri-ogrevanju/

Koroške novice

Po čiščenju talnega gretja prihranimo veliko energije in zmanjšamo količino izpustov v ozračje.


https://www.koroskenovice.si/zanimivosti/po-ciscenju-talnega-gretja-prihranimo-veliko-energije-in-zmanjsamo-kolicino-izpustov-v-ozracje-foto/

Mnenja naših strank

Branko Suhadolnik - Žirovnica

Čiščenje ogrevalnega sistema je bilo odlično in se to zelo pozna po enakomerni toploti v prostorih, ker uporabljamo samo talno ogrevanje. Očiščeno je bilo tudi radijatorsko omrežje in se tudi čuti v kopalnicah kjer se vgrajeni radiatorji v obliki lestve. Čiščenje je trajalo cel dan in videl sem koliko je bilo umazanije predvsem v ceveh talnega ogrevanja. Poleg tega nam je izvajalec očistil tudi vodovodne cevi v avtodomu. Zelo priporočam.

ETVETERA d.o.o. Reteče - Škofja Loka

Storitev smo potrebovali v veterinarski kliniki, kjer velik problem predstavlja terminski plan vzdrževalnih del, saj je objekt neprestano zaseden. Zelo pozitivno smo bili presenečeni nad hitro odzivnostjo in prilagodljivostjo ekipe podjetja CEV SANACIJA , svoje delo pa so opravili s strokovnostjo, prijaznostjo in občutkom za čistočo. Zelo zadovoljni!

ROVA d.o.o. - Prevalje

Z opravljenimi storitvami smo zelo zadovoljni. Odlična odzivnost. Izvajalec je hiter in strokoven. Resnično dobra izkušnja z vodovodarjem :-) Absolutno priporočamo.

Gregor Buhvald - Prevalje

Že dalj časa nas je motil pojav rdečih madežev v umivalnikih, kadeh in školjkah. Cevi imamo starejše in bakrene. Opcija je bila menjava, ki bi povzročila ogromno dodatnega dela in stroškov. Slučajno sem zasledil oglas za čiščenje cevi in se odločil, da poizkusimo najprej to. Lahko rečem samo ZELO DOBRA ODLOČITEV! Izvajalca absolutno priporočam. Je hiter, prijazen, se drži dogovorjenih terminov kot tudi dobro svetuje. Z družino zopet uživamo v čistih ceveh... Zaradi dobrega rezultata smo očistili tudi cevi za ogrevanje (talno gretje) in s tem povečali učinek gretja.

Damir Kocjančič - Kriška Vas - Ivančna Gorica   

Pred slabim mesecem mi je g. LOJZE očistil celoten sistem talnega gretja. Sanacija je dolg postopek, a zato zelo natančen. Pohvalil bi g. Lojzeta za strokovno delo in vse razlage na moja vprašanja (ni bilo malo vprašanj). V tem času si je vzel tudi čas in pregledal ostale vodovodne instalacije. Z njegovim delom se občutno pozna razlika v gretju. Sedaj ogrevam sistem z nižjo temperaturo pri tem pa je v hiši enako toplo kot je bilo pred sanacijo. Pohvaliti moram tudi njegovo točnost in zanesljivost prihod, kar za kar nekaj "mojstrov" ne morem reči. Tudi po opravljeni sanaciji še vedno bil na voljo in pripravljen pomagati, si vzeti čas in razložiti dileme na moja vprašanja. Malo je tako zanesljivih in natančnih mojstrov. Njihove storitve Toplo priporočam vsem! Jaz sem z njimi zelo zadovoljen.

Adam - Ilirska Bistrica

Čiščenje ogrevalnega sistema je bilo opravljeno na vrhunski stopnji strokovnosti. Serviser je očistil in dezinfeciral tudi odtoke in wc školjke v hiši. Ker imamo avtodom, pa nam je očistil še vodovodno istalacijo avtodoma. Absolutno priporočamo.

Čiščenje

Boštjan Sidar - Slovenj Gradec

Zaradi povečane porabe kurilnega olja sva se z g. Matavžem dogovorila za pregled kurilne naprave. Ugotovljeno z strani mojstra, so bili zamašeni cevovodi radiatorjev. Mojster je z posebno napravo očistil cevovode. Po skoraj tednu je razlika več kot očitna. Vse pohvale za strokovnost in prijaznost.

IPT-1 d.o.o. Ljubljana

Cev Sanacija nam je v stanovanjsko poslovnem objektu v Ljubljani zelo hitro in učinkovito sanirala onesnažene vodovodne cevi, skorajda že odpisani bojler plinske peči, sanitarne cevovode, vse radiatorje ter kanalizacijsko napeljavo.
Vsi postopki so potekali izjemno hitro s pomočjo najnovejše nemške tehnologije in z vrhunskimi čistilnimi sredstvi in preparati.
Glede na kvaliteto in količino vloženega dela ob nesporno izjemnem učinku je bilo delo izvršeno tudi na osnovi razumne cene.
Seveda smo z opravljenim delom zelo zadovoljni, zato tudi odlična priporočila.

Milan Sodec - Moravče

Po desetih letih delovanja talnega ogrevanja sem opazil zmanjšanje gretja v posameznih vejah talnega ogrevanja in s tem znižanje temperature prostorov.
V sistem talnega ogrevanja je bila pri zagonu sistema natočena voda iz vodovodnega omrežja, ki je sčasoma postala vedno bolj sluzasta (zaradi razvoja mikroorganizmov, ki jih nizka temperatura v ogrevalnem sistemu ne uniči) in posledično težje pretočna oziroma na določenih vejah celo nepretočna.
Iz interneta sem zvedel za izvajalca čiščenja talnih napeljav Cev-sanacija s.p.
Izvajalec je s posebno napravo (kompresorjem) očistil oziroma prebil neprehodne vode in po očiščenju in odstranitvi umazane, natočil v ogrevalni sistem destilirano vodo. Le-ta ne omogoča razvoja mikroorganizmov. Izvajanje del v stanovanjski hiši 180 m2 je trajalo 12 ur.
Posledica očiščenih cevi in zamenjave z destilirano vodo je bila opaziti takoj v dvigu temperatur prostorov, kot tudi pri računu za električno energijo. Lahko rečem, da je prihranek pri računu za elektriko cca 20 do 30%

Meri Tišler - Tržič

Ker sem imela večkrat zelo zamazan filter na toplotni črpalki, sem poiskala na spletu to firmo. Mojster si je vzel čas in mi res podrobno razložil potek čiščenja cevi celotnega ogrevalnega sistema.
Očistit so prišli že naslednji dan. Delali so strokovno, natančno in profesionalno. Med potekom čiščenja so mi sproti vse lepo razložili in tudi pokazali, koliko alg in usedline je bilo v sistemu, kar se je videlo skozi prozorno cev. Delo čiščenje enega ogrevalnega sistema je trajalo cca. osem ur.
Zelo sem zadovoljna, ker je gretje bolj učinkovito, saj so cevi in radiatorji čisti. Predvsem pa sem zadovoljna s prijaznostjo delavca in korektnim odnosom do strank. Zagotovili so mi, da bom s čiščenjem imela mir vsaj naslednjih osem do deset let.

Zagoronski Dejan - Spodnji Duplek

Vrhunska storitev čiščenja cevi talnega gretja, razlika prej in potem je res očitna, priporočam.

Ljubo Sanabor, Plešivica - Sežana

Motila nas je črna voda v talnem ogrevanju in posledično šibko ogrevanje. Mojster je talne instalacije čistil, dokler ni zakrožila po ceveh popolnoma čista voda. Že drugi dan se je pri ogrevanju pokazala velika razlika. Toplo priporočam vsem, ki imate podobne težave z ogrevanjem. Gospod je hiter, prijazen, točen in tudi z nasveti iz svoje prakse ne skopari. Poleg talnega je spotoma očistil še vse sifone v lijakih. Pa še to: mojster je prišel ob dogovorjenem času, čeprav je bilo vreme ter prognoza za tisti dan zelo neugodna za vožnjo po cestah.

bottom of page